Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с Алфа 146 - разочарование

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с Алфа 146 - разочарование

Няма по-голям кош от тази кола. За 2 месеца 3 пъти в сервиз..
    ==================================
    1. Лошо озаглавена тема 2. нищо съдържателно в нея като описание на проблем 3. Трябваше с много спам да се разбере за каква кола иде реч и какъв точно и е проблема.

за някой голф ли става дума

щото иначе моята 146 постоянно кисне в сервиза - я за смяна на крушка на халогена, я за смяна на масла, филтри и др, днес си смених счупения подкалник...абе направо не ми се говори - то не беше ремонти, не беше чудо Големи кошове тези алфи...

Виж немските са друго нещо
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Re: Кош

Първоначално публикувано от Boyana
      Няма по-голям кош от тази кола. За 2 месеца 3 пъти в сервиз..
      Как да разберем за каква кола/кош става въпрос
      Боб ли да хвърляме

Кажи първо каква е колата. После може да споменеш и каква и е болката, а не да почваш с коша

Истината е, че няма лоши коли, а немърливи стопани
      Това го запомни
      sigpic

Comment

Мда, за такъв като този на снимката Ви. Леко съм му вбесена на моя...

Comment

Някакави цифри пише ли отзад на колата
          _______
          146 JTD - ex

Comment

Някак си немога да се съглася с Вас 146.

Comment

Цифрите ли мисля, че се намираме във форум за Алфа Ромео 145/6 или нещо съм се объркала, нали съм жена)

Comment

Т апо какъв повод така за 2 месеца 3 пъти в сервиза? защото моята за няма и един ходи повече, ама все за дреболии и рутинни неща. Кажи каква е болката ти, поне да ти олекне
                _______
                146 JTD - ex

Comment

масло, филтри и пр...необходимите глезотийки..Може би нямате проблем..Имала съм доста коли, но тази е под всякаква критика.Таблото и скърца, сега не иска и да запали /нали няма да ме питате дали има бензин /..помпа ли е, незнам, но ми омръзна. полюбопитствах просто какво се коментира в този сайт. Благодаря за интереса все пак. Не търся отговор на проблема така или иначе. Веднъж да я оправят...иначе е красива.

Comment

И все пак година на производство, обем на двигателя. Ей-така информативно. Пък тук, във форума има хора, които разбират и наистина могат да помогнат с добър съвет.

аз, за съжаление, не съм един от тях
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

146, 1.6 Т-Spark, 120 коня, 1997...

Comment

Първоначално публикувано от Boyana
                        масло, филтри и пр...необходимите глезотийки..Може би нямате проблем..Имала съм доста коли, но тази е под всякаква критика.Таблото и скърца, сега не иска и да запали /нали няма да ме питате дали има бензин /..помпа ли е, незнам, но ми омръзна. полюбопитствах просто какво се коментира в този сайт. Благодаря за интереса все пак. Не търся отговор на проблема така или иначе. Веднъж да я оправят...иначе е красива.
                        Извинявай, но когато те боли зъб при ортопед ли ходиш
                        Може да ти се струва тъп въпроса, но ме интересува, защо се изписаха толкова много редове, за да стигнем до извода, че е някаква 146-ца
                        После ти като купуваш кола с маникюристката си ли ходиш да я гледаш Знаеш ли колко боклуци има на пазара, не само италянски А лафове от сорта "Жена я е карала само до магазина и затова колата е на 35 000км и е на 10г. ..." ги знаем много отдавна, но май още са актуални за някои хора
                        Сори, че съм малко рязък, но това е самата истина
                        sigpic

Comment

За съжаление е някаква 146-ца.Защо ти да не си се качил в BMW..., примерно..

Comment

Забелязвам, че някой се опитва да ме резне по-горе. Не била изчерпателна темата. Целта беше да се оплача, а не да Ви искам съвет, който едва ли можете да дадете..
                            И все пак: Вечерта колата се паркира и сутринта, при опит да бъде запалена и да качи гориво, същата отказва. Или иначе казано, разпознава всякакви кодове, за които се говори из форума, ключа се върти, но оборотите не се качват и колата гасне след 2 секунди максимум. И така, 2 дена /нали е week-end/.. Сега дали е ясно, незнам. Не че няма и други проблеми, отново от рода на тези, които вече са отразени във форума: при запалване, в студено състояние, не подава гориво качествено и задалжително трябва да се чака 5 минути, за да "тръгне" милата. Само че няма кой да я чака. Били ми задръстени дюзите .... Не коментирам.

Comment

Ами колежке вината си е твоя, ако беше подходила сериоЗно по въпроса с покупката на кола от N та употреба, щеше да ти е мирна главата

Ти не си купуваш нова кола от магаЗина , та да я оглеждаш отвън дали е миличка и прилича ли на бебенце и дали цвета ще подхожда на обувките ти......
                              Би трябвало да се радваш, че вобще все още мотора си седи в колата , а не е иЗпаднал на улицата.Ако не ти е иЗвестно колите в БГ се внасят в 95процента от случаите от МОРГИТЕ в Западна Европа, просто никой нормален търговец не внася нормални коли дето белите хора ги карат, шото като ти каже цената и ше те иЗбие ортикария

Затова се ходи с експерт, при покупка на стара кола......

Comment

Working...
                              X